Beauty Instituut van Wijngaarden
Rijksstraatweg 54
(naast politiebureau)
1115 AT Duivendrecht
T: 020-600.94.83
M: 06-300.360.16
E: info@beautyvanwijngaarden.nl
Beauty Instituut van Wijngaarden biedt veel verschillende behandelingsmogelijkheden. De formule voor een gezonde huid is de logische aanvulling op vragen over huidverzorging. Na jarenlange ervaring op het gebied van lichaamsmassage en -verzorging kunt u ook bij ons terecht voor gelaatsbehandelingen.
Een gezonde en representatieve uitstraling is belangrijk voor de zelfbewuste man en vrouw daarbij speelt een goed verzorgde huid speelt een belangrijke rol. Om een optimale huidverzorging te bieden hebben wij gekozen voor behandelingen waarbij het diep reinigen en voeden van de huid centraal staat. Ook vinden wij het belangrijk om het verouderingsproces van de huid zo lang mogelijk uit te stellen of eventuele rimpelvorming te verminderen.
Door de combinatie van een goede huidanalyse, de behoefte van de cliŽnt, een persoonsgebonden behandelplan, productkeuze en advies krijgt de huid een gezonde uitstraling. Om tot een optimaal resultaat te komen maken wij gebruik van de beste producten van verschillende cosmeticamerken als Webecos en Dr. Grandel. Ook werken wij met merken als Samenwerkende Pedicures, Laufwunder, Creative Scentsations.
 website Beauty Instituut van Wijngaarden
 website Beauty Instituut van Wijngaarden
 info@beautyvanwijngaarden.nl
 website Beauty Instituut van Wijngaarden

Lichaamsverzorging

Lichaamsmassage
Wij bieden naast de gelaatsbehandelingen ook een uitgebreid pakket aan massagemogelijkheden. Voor de lichaamsmassage en behandelingen verwijzen wij naar onze andere website:Massage Instituut van Wijngaarden

Voor bepaalde lichaamsgerichte behandelingen is het mogelijk om op basis van alternatieve geneeskunde via uw ziektekostenverzekering voor vergoedingen in aanmerking te komen. Wij verwijzen u voor meer informatie over de mogelijkheden naar onze website :Powerintouch.nl

Harsbehandeling
Door middel van honinghars wordt overtollig haar op eenvoudige wijze verwijderd. Om een optimaal resultaat te behalen passen wij het harstype en methode aan, aan de huid en soort haar dat geharst dient te worden.

Peeling
Een lichaamspeeling is een weldaad voor het lichaam. Niet alleen de huid wordt ontdaan van dode cellen maar door de licht masseerde beweging wordt de huiddoorbloeding ook gestimuleerd waardoor de huid ook ontspant. Na de behandeling voelt de huid zacht aan en heeft een gezonde uitstraling. De peeling kan op verschillende plaatsen op het lichaam, benen, rug, borst.

Speciale acne kuurbehandeling
Ance op de rug of borst kan als zeer onaangenaam ervaren worden. Daarom hebben wij een behandeling ontwikkeld die erop gericht is, de huid van de rug te ontdoen van onzuiverheden en de stofwisseling van de huid te optimaliseren en zo de klachten te verminderen. De huid krijgt een gezondere uitstraling en littekens vervagen.