Lowland Media (A'dam): 020-679.62.42 - Internet marketing en webdesign. Website bureau met persoonlijke en professionele aanpak. Oplossingen voor uw internet vraagstuk is ons dagelijks werk. www.lowlandmedia.nl
Beauty Instituut van Wijngaarden
Rijksstraatweg 54
1115 AT Duivendrecht
T: 020-600.94.83
M: 06-300.360.16
E: info@beautyvanwijngaarden.nl
Beauty Instituut van Wijngaarden biedt veel verschillende behandelingsmogelijkheden. De formule voor een gezonde huid is de logische aanvulling op vragen over huidverzorging. Na jarenlange ervaring op het gebied van lichaamsmassage en -verzorging kunt u ook bij ons terecht voor gelaatsbehandelingen.
Een gezonde en representatieve uitstraling is belangrijk voor de zelfbewuste man en vrouw daarbij speelt een goed verzorgde huid speelt een belangrijke rol. Om een optimale huidverzorging te bieden hebben wij gekozen voor behandelingen waarbij het diep reinigen en voeden van de huid centraal staat. Ook vinden wij het belangrijk om het verouderingsproces van de huid zo lang mogelijk uit te stellen of eventuele rimpelvorming te verminderen.
Door de combinatie van een goede huidanalyse, de behoefte van de cliŽnt, een persoonsgebonden behandelplan, productkeuze en advies krijgt de huid een gezonde uitstraling. Om tot een optimaal resultaat te komen maken wij gebruik van de beste producten van verschillende cosmeticamerken als Webecos en Dr. Grandel. Ook werken wij met merken als Samenwerkende Pedicures, Laufwunder, Creative Scentsations.
 website Beauty Instituut van Wijngaarden
 website Beauty Instituut van Wijngaarden
 info@beautyvanwijngaarden.nl
 website Beauty Instituut van Wijngaarden

Hand- & Voetverzorging

Cosmetische hand- ůf voetverzorging
De cosmetische spa behandeling is een weldaad voor de handen en voeten. Na een hand- of voetenbad worden de nagelriemen en nagels gemodelleerd en verzorgen. Gevolgd door een ontspannende massage. Tot slot worden de nagels gelakt met hoogwaardige nagellak.


Voetzoolreflex massage
De cosmetische spa behandeling kan worden uitgebreid met een hand- of voetzool reflexmassage om. Door het aandrukken van bepaalde punten op de hand of voetzool kan er een diepere ontspanning teweeg gebracht worden.


Paraffinebehandeling
De cosmetische spa behandeling kan ook worden uitgebreid met een paraffinebehandeling. Door de handen of voeten onder te dompelen in een warm paraffinebad wordt er een laagje paraffine op de huid gelegd. Hierdoor gaan de poriŽn van de huid openstaan en kunnen de voedende stoffen gemakkelijk opgenomen worden. De huid voelt zachter aan en heeft een verzorgende uitstraling.


Hand- of voet minilift
De cosmetische spa behandeling kan ook worden uitgebreid met een minilift behandeling.
Deze intensieve behandeling op basis van de unieke werking van de AloŽ Vera plant is gericht op rimpelvervaging en huidherstel. Bij deze behandeling kunnen pigmentvlekken vervagen.
Dubbele oppervlakte reiniging, liftproduct aanbrengen en inwerken van het liftproduct, huidverrijking door middel van vitamine E olie en intensieve vochtinbrengende crŤme.


Hand- of voet minilift in kuurvorm
Afhankelijk van de toestand van de huid is het mogelijk om een minilift kuur te doen. Een minilift in kuurvorm geeft een optimaal effect. Rimpels en pigmentvlekken vervagen, de huid gaat er stralender en jeugdiger uitzien.


Pedicure- 40 minuten
De pedicure behandeling bestaat uit; nagels knippen, nagelomgeving verzorgen, verwijderen van overtollig eelt, aanbrengen van verzorgende voetencrŤme en een korte voetmassage.


pedicure PLUS- 50 minuten
De pedicure PLUS behandeling is een standaard pedicure behandeling die gericht is op het behandelen van schimmel- en ingroeiende nagels, kloven en likdoorns.


VOETENSPA behandeling- 15 minuten
Deze aanvullende behandeling is een weldaad voor uw voeten. Uw pedicure behandeling wordt uitgebreid met een extra verzorgende voetenscrub aangevuld met een lichte ontspannende massage.