Lowland Media (A'dam): 020-679.62.42 - Internet marketing en webdesign. Website bureau met persoonlijke en professionele aanpak. Oplossingen voor uw internet vraagstuk is ons dagelijks werk. www.lowlandmedia.nl
Beauty Instituut van Wijngaarden
Rijksstraatweg 54
1115 AT Duivendrecht
T: 020-600.94.83
M: 06-300.360.16
E: info@beautyvanwijngaarden.nl
Beauty Instituut van Wijngaarden biedt veel verschillende behandelingsmogelijkheden. De formule voor een gezonde huid is de logische aanvulling op vragen over huidverzorging. Na jarenlange ervaring op het gebied van lichaamsmassage en -verzorging kunt u ook bij ons terecht voor gelaatsbehandelingen.
Een gezonde en representatieve uitstraling is belangrijk voor de zelfbewuste man en vrouw daarbij speelt een goed verzorgde huid speelt een belangrijke rol. Om een optimale huidverzorging te bieden hebben wij gekozen voor behandelingen waarbij het diep reinigen en voeden van de huid centraal staat. Ook vinden wij het belangrijk om het verouderingsproces van de huid zo lang mogelijk uit te stellen of eventuele rimpelvorming te verminderen.
Door de combinatie van een goede huidanalyse, de behoefte van de cliënt, een persoonsgebonden behandelplan, productkeuze en advies krijgt de huid een gezonde uitstraling. Om tot een optimaal resultaat te komen maken wij gebruik van de beste producten van verschillende cosmeticamerken als Webecos en Dr. Grandel. Ook werken wij met merken als Samenwerkende Pedicures, Laufwunder, Creative Scentsations.
 website Beauty Instituut van Wijngaarden
 website Beauty Instituut van Wijngaarden
 info@beautyvanwijngaarden.nl
 website Beauty Instituut van Wijngaarden

Gelaatsbehandelingen

Basis gelaatsbehandeling - 50 minuten.
Deze behandeling is gericht op het diep reinigen van de huid.
Oppervlakte reiniging, huidanalyse, stoombehandeling, peeling of lysing, verwijderen van onzuiverheden, masker afhankelijk van het gekozen doel, verzorgende dag/nachtcrème, advies thuisverzorging.
Deze behandeling is alleen geschikt voor een jonge licht vervuilde huid of normale probleemloze huid.


Klassieke gelaatsbehandeling - 60 minuten.
Deze behandeling gericht op het inbrengen van hoge concentraties voedingsstoffen in de huid.
Oppervlakte reiniging, huidanalyse, stoombehandeling, peeling of lysing, verwijderen van onzuiverheden, klassieke massage waarbij voedingsstoffen worden ingebracht, masker afhankelijk van het gekozen doel, verzorgende dag/nachtcrème, advies thuisverzorging.
Deze behandeling is zeer geschikt voor een rijpe huid.


Intensieve gelaatsbehandeling - 90 minuten.
Deze behandeling gericht om de huid te ontspannen en het inbrengen van extra voedende stoffen zoals vitaminen, mineralen en/of vocht. Bij deze behandeling worden producten gebruik met een hoge concentratie aan voedingsstoffen.
Oppervlakte reiniging, huidanalyse, stoombehandeling, peeling of lysing, verwijderen van onzuiverheden, klassieke massage waarbij extra vitaminen en/of vocht ingebracht worden, masker afhankelijk van het gekozen doel, verzorgende dag/nachtcrème, advies thuisverzorging.
Deze behandeling is geschikt voor de rijpere huid die extra aandacht verdient

Speciale behandelingen

Onzuivere huid gelaatsbehandeling - 90 minuten.
Deze behandeling is gericht op het diep reinigen van de huid en het verwijderen van onzuiverheden.
Oppervlakte reiniging, huidanalyse, stoombehandeling, peeling of lysing, verwijderen van veel onzuiverheden, masker afhankelijk van het gekozen doel, verzorgende dag/nachtcrème, advies thuisverzorging.
Deze behandeling is geschikt voor een sterk vervuilde huid/Acne huid.


Minilift gelaatsbehandeling - 60 minuten.
Deze intensieve behandeling op basis van de unieke werking van de Aloë Vera plant is gericht op rimpelvervaging en huidherstel. Bij deze behandeling kunnen pigmentvlekken vervagen.
Dubbele oppervlakte reiniging, liftproduct aanbrengen en inwerken van het liftproduct, huidverrijking door middel van vitamine E olie en intensieve vochtinbrengende crème.
Deze behandeling is geschikt voor de rijpere huid met rimpelvorming


Minilift gelaatbehandeling in kuurvorm.
Om een optimaal en langdurig effect te bewerkstelligen is het mogelijk om een minilift kuur te doen. Het rimpel en pigmentvlek verminderend effect komt hierdoor beter tot zijn recht. Door deze behandeling ziet de huid er stralender, gezonder en jeugdiger uit..
De minilift in kuurvorm is geschikt voor de rijpere huid met rimpels en/of pigmentvlekken. Maar is ook zeer geschikt voor een huid die ernstig aangetast is (perkamenthuid) bijvoorbeeld door overvloedig zonlicht.


Fruitzuur gelaatsbehandeling - 45 minuten.
Deze behandeling is gebaseerd op het gebruik van een mengsel van verschillende fruitzuren. Deze fruitzuurcombinatie heeft een positief effect op de huid.
De huidstofwisseling wordt verhoogd waardoor er een versnelde huidvernieuwing plaatsvindt. Littekens, rimpels, pigmentvlekken vervagen. De huid voelt zachter aan en heeft een verzorgde gezonde uitstraling.
Een enkelvoudige behandeling met fruitzuren is zeer geschikt voor een vale en/of futloze huid. Of voor een licht beschadigde huid door bijvoorbeeld zonlicht.


Fruitzuur gelaatsbehandeling in kuurvorm.
Om de huidstofwisseling maximaal aan te zetten en zo een snelle huidvernieuwing te bewerkstelligen is de fruitzuur behandeling in kuurvorm aan te raden.
Deze serie van behandelingen zorgen ervoor dat littekenweefsel, pigmentvlekken en rimpels sterk vervagen. De huid ziet er gezond en stralender uit.
Deze behandeling is zeer geschikt voor de acne huid met of zonder littekenvorming, hyperpigmentatie, een droge of juist een vette huid, fijne lijntjes of rimpels of een sterk verhorende huid.