Beauty Instituut van Wijngaarden
Rijksstraatweg 54
1115 AT Duivendrecht
T: 020-600.94.83
M: 06-300.360.16
E: info@beautyvanwijngaarden.nl
Beauty Instituut van Wijngaarden biedt veel verschillende behandelingsmogelijkheden. De formule voor een gezonde huid is de logische aanvulling op vragen over huidverzorging. Na jarenlange ervaring op het gebied van lichaamsmassage en -verzorging kunt u ook bij ons terecht voor gelaatsbehandelingen.
Een gezonde en representatieve uitstraling is belangrijk voor de zelfbewuste man en vrouw daarbij speelt een goed verzorgde huid speelt een belangrijke rol. Om een optimale huidverzorging te bieden hebben wij gekozen voor behandelingen waarbij het diep reinigen en voeden van de huid centraal staat. Ook vinden wij het belangrijk om het verouderingsproces van de huid zo lang mogelijk uit te stellen of eventuele rimpelvorming te verminderen.
Door de combinatie van een goede huidanalyse, de behoefte van de cliŽnt, een persoonsgebonden behandelplan, productkeuze en advies krijgt de huid een gezonde uitstraling. Om tot een optimaal resultaat te komen maken wij gebruik van de beste producten van verschillende cosmeticamerken als Webecos en Dr. Grandel. Ook werken wij met merken als Samenwerkende Pedicures, Laufwunder, Creative Scentsations.
 website Beauty Instituut van Wijngaarden
 website Beauty Instituut van Wijngaarden
 info@beautyvanwijngaarden.nl
 website Beauty Instituut van Wijngaarden

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u (telefonisch of email) contact opnemen.

Beauty Instituut van Wijngaarden (BIvW)

Rijksstraatweg 54
1115 AT Duivendrecht

Routebeschrijving Beauty Instituut van Wijngaarden:   download /print  

T: 020-600.94.83
M: 06-300.360.16
E: info@beautyvanwijngaarden.nl

KvK: 34240001
Erkend door de N.E.S.P.G.

Behandeling uitsluitend op afspraak.
Indien u verhinderd bent, gelieve dit uiterlijk 24 uur van te voren aan ons door te geven anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.